Teknikens under...

2008-12-30 / 22:49:47 Personligt,
... nu funkar det visst att klicka på de små bilderna... mysko..


Här kommer ett axplock av bilder från våra resor..

2008-12-30 / 22:46:00 Personligt, Resor,
 Solnedgång på Krabi, Thailand 2006

Jenny, jag och Anders på krogrunda i Patong, Thailand 2006 ...läskig orm

 jag och min älskade nässpray Thailand 2006

 Lefkas 2006
 enda dagen det inte regnade ..annars såg resten av vecka ut så här... ni förstår kanske varför humöret inte var på topp..

 Blue Lagoon på Island, 2006Gullfoss

 det "gyllene" vattenfallet, Gullfoss
Geysir, får utbrott var 5:e min..

 Thailand, 2007

 Söta apa  Tom Kah Gai soppa, världens goaste!!Phi Phi Island..
vi hittade Nemo!!
Paris 2007
...Mona Lisa
Big Ben..London 2007
  Jag och Jessan Simpson =)    Kapten Jack Sparrow...

Full utstyrsel..

Tulum, Mexico 2008
Playa Del Carmen, Mexico 2008   Chichen Itza   
 Semester!


Jag hoppas kunna fylla på våra fotoalbum med massa mera semesterbilder i framtiden!!

De små går inte att klicka större, vet inte hur man gör för att det ska funka =)

~N~


Drömmer mig bort...

2008-12-30 / 16:48:45 Personligt,
... sitter på jobbet, lite mer än en timme kvar att "jobba". Anledningen till att jag bara "jobbar" och inte jobbar är att det finns inget att göra, telefonen som annars brukar ringa stup i kvarten, och mail som rasar in så fort att man inte hinner avverka ett innan det kommit tio till är nu tysta och tomma... Det är helt ok att jobba, jag vet andra som jobbar dessa mellandagar och har massor att göra på sina jobb, så jag ska inte klaga det minsta!

Men när man surfat runt på alla hemsidor, kollat vännernas bloggar så finns liksom inte mycket annat att fördriva tiden med, så det får bli ett inlägg här.

I morgon är det nyårsafton, äntligen. Jag vill bara lämna detta år bakom och starta upp ett nytt fräscht år! Det är mycket som skulle ha skett under 2009 som inte riktigt blir av, men jag tror ändå och hoppas på att 2009 kommer att bjuda på mycket fint och roliga saker!

Och bara en sån sak att det endast är 34 lååånga dagar kvar till den efterlängtade SEMESTERN! Det ska blir underbart att få komma tillbaka till Thailand igen! Detta blir fjärde gången vi åker nu =) 3 gånger har jag och Anders varit i thailand tillsammans och en gång var innan vi träffades. Denna gång följer ju även Jenny med, och även Anders föräldrar kommer ner en vecka efter oss och de har aldrig varit i Thailand så det ska bli kul att få se och höra vad de tycker!

De som känner mig vet att jag är galen i att resa, jag reser gärna mer än vad min budget egentligen tillåter. Det har nog inte hänt på mååånga år att jag inte haft en resa bokad så fort jag kommit hem från en annan.
För mig är resa en stor del av mitt liv! Jag är glad att Anders delar mitt intresse. Fast ni får inte tro att han kollar upp resemål, gör research, kollar priser och jämför, för det gör han inte, men han följer snällt med och njuter även han av resorna! Nu när jag tänker efter har vi hunnit en del på våra dryga 3½ år tillsammans. Vår första resa tillsammans gick till Thailand sen var det nog Grekland (vilket förövrigt var en resa i sig då det tokregnade 6 dagar av 7 och jag var i stort sett sur hela tiden,pga vädret då) efter det Island (vilken natur!!), Thailand igen, London, Paris och sist var vi Mexico.
Det känns verkligen underbart att vi haft möjligheten att resa så pass mycket! Jag är tacksam varje gång vi betalar biljetterna att vi har det så bra, och glad så länge vi har möjlighet att resa så ofta!

Tänkte lägga upp lite bilder från resorna vi gjort, men jag sitter ju som sagt på jobbet så det får blir lite bilder från omgivningar från det hotell vi ska bo på i Thailand tills jag kommer hem, då lägger jag upp bilder från resorna!

Hotellbaren/Restaurangen by night...Stranden... Den underbara stranden..

Thailand... Thailand!

Ha det gott!

~N~


Det här är så roligt!

2008-12-29 / 15:47:09 Personligt,


Den här är så rolig att man dör, man kan ju bara tänka sig in i programledarens situation =)
Tårarna rann av skratt första gången jag såg den och nu delar jag med mig den till er!


I like!!

2008-12-29 / 15:41:06 Personligt,


081229: Välkommen till min nya blogg!

2008-12-29 / 11:48:03 Personligt,
Ska ge mig på det här med bloggandet en en gång. Vi får väl se hur länge jag orkar hålla den vid liv =)

Enjoy så länge det varar.

~N~