Äntligen fredag!

2010-01-29 / 08:50:14 Personligt,

Yey! Idag är det fredag äntligen! Veckan har känts alldelles för lång...

I morgon kommer Ioanna, Sara och Linda på middag, ska bli så roligt! Nu var det jättelänge sen vi sågs så det är dags! Jag är värdinnan denna gång och tror jag vet nu vad jag ska bjuda på :P Jag återkommer senare med vad det blev, vill inte riskera att de ser detta innan i morgon :-)

Helgen i övrigt ser lugn ut, ikväll är vi bjuda på lite middag hos Anders kusin och söndag har jag tänkt att bara ta det lugnt på. Egentligen skulle jag kanske jobbat på lördag men efter mina 18 timmars övertid denna månad känner jag att jag inte riktigt orkar det. Jag behöver vila!

Ni då, vad händer i helgen?Pass, pengar och Piljetterna!

2010-01-21 / 20:39:46 Personligt,

Idag låg dom där på hallgolvet - biljetterna till resan! Har undrat när de skulle skickas hem, började nästan fundera på om jag blivit lurad och ingen resa skulle bli av - vilket inte hade förvånat mig, för inget förvånar mig länge ;-)
En sak är jag dock inte överens om, det står 1 kolli a 23 kg. Men ursäkta mig.. Vi är ju två som reser, inte är det väl tänkt att vi ska DELA på 23 kg?! Måste genast maila resebyrån i morgon. Mitt handbagage väger i stort sett 23 kg!

Anders är iväg ikväll och trött och hungrig som jag är (kom nästan precis från jobbet) hamnade jag med godisskålen i famnen framför datorn. Det får bli middagen ikväll. Enkelt och gott, precis som det ska vara =)

Nä, måste göra mig en kopp kaffe innan jag somnar, och ett tips.. Är  ni på väg att köpa kaffemaskin, köp denna.

Den är underbar!!

                      Bio

2010-01-21 / 13:38:11 Personligt,
Hm, fick detta mail precis..

Grattis, du har gått riktigt mycket på bio och därmed blivit Guldmedlem. Guldmedlem är du i ett år men om du fortsätter besöka oss lika ofta och överstiger 2200 poäng är du givetvis Guldmedlem ytterligare ett år. Inom någon vecka får du ditt nya präglade Guldkort med posten. Till dess fungerar ditt vanliga kort precis som ett Guldkort. När du fått ditt nya kort kan du då klippa och slänga ditt vanliga Bioklubbskort.

Vi hoppas få se dig riktigt mycket på bio!

Hälsningar Bioklubben

Men va tusan, har jag verkligen gått så mycket på bio?


2010-01-16

2010-01-16 / 22:05:49 Personligt,
En blogg på sparlåga är ingen rolig blogg - jag vet.
Egentligen har det inte hänt så mycket så att det finns något att uppdatera med :)
Längtar som sjutton till resan - ska bli både läskigt, spännande och alldelles underbart att komma iväg.
Hoppas allt fungerar som de ska och vi kommer fram till det vi bokat! Tryggheten med att boka charter är ju att du checkar in på Arlanda och sen sköts allt av andra, men friheten att boka allt själv är att man själv bestämmer reslängd och hur man vill att ens resa ska se ut.

I morgon ska vi se gå på bio och se Snabba Cash, både jag och Anders har läst boken och hoppas filmen är bra!


Bara - vara - dag

2010-01-04 / 19:46:50 Personligt,

Trots att jag nu varit ledig sedan julafton (förutom en dag jag var tvungen att jobba) så har jag egentligen inte tagit det lugnt som jag har velat. Det har varit något bestämt nästan varenda dag under ledigheten men idag fick jag en bara vara dag. Skulle sova ut men vaknade 9:30 av att någon försäljare (förmodar jag?) ringde och väckte mig. Blir tokig på alla dessa som ringer! Dessutom när hon frågade om jag var jag så la hon på efter att jag svarat! Gaah!
Satte mig med en god kopp kaffe vid datorn, slängde i en tvätt, åt frukost framför tv och min favvo kanal E! och tog sen en promenad ute i kylan i en timme hem till Kicki och fixade mina naglar så fina!Fick bli silverglitter med två lila blommar =)

Nu ska jag lägga mig i badet med boken "Hemlös" som är skriven av bland andra hemlösa människor och texter som publicerats i Situation Stockholm!
Helt klart läsvärd, man glömmer så lätt hur bra man har det och att det finns människor som på ett eller annat sätt inte har det särskilt bra eller ens tak över huvudet.2010-01-01

2010-01-01 / 22:59:36 Personligt,

          

Hoppas ert nyår vart precis som ni önskat!
Vi hade en kanonkväll men mycket gott sällskap och kanonmiddag!

Vi tänkte - om vi skålar in det nya året i riktigt dyr champagne så borde det väl inte bli annat än ett kanonår? =)